В Австрії невідомі "замінували" посольство України
В Австрії невідомі "замінували" посольство України

В Австрії невідомі "замінували" посольство України

Посольство України в Австрії отримало повідомлення про нібито "заміновану" будівлю. Роботу дипломатичного відомства тимчасово припинили, а на місці працюють правоохоронці. Про це повідомляє пресслужба посольства.

- 14 жовтня посольство України в Республіці Австрія отримало повідомлення про можливе замінування будівлі. Для забезпечення безпеки відвідувачів було ухвалено рішення тимчасово призупинити консульське обслуговування, провести перевірку приміщень та оцінку потенційних загроз спільно з австрійською поліцією, - йдеться у заяві.

  • 27 вересня повідомлення про можливе "мінування" отримало посольство України у Відні. Тоді відомство призупинило роботу, а правоохоронці влаштували перевірку будівлі. На щастя, "мінування" виявилося хибним.
  • 14 жовтня повідомлення про "мінування" отримали низку відомств та навчальних закладів у різних регіонах України, у тому числі – Києві. Правоохоронці проводять перевірки об'єктів, до яких надійшли анонімні повідомлення. У Національній поліції зазначили, що не перший рік стикаються з такими повідомленнями, напрацьовано відповідний алгоритм реагування.
Теги за темою
Австрія мінування
Джерело матеріала
loader
loader