«Просвіта» виступила на одному з найбільших фестивалів Аргентини
«Просвіта» виступила на одному з найбільших фестивалів Аргентини

«Просвіта» виступила на одному з найбільших фестивалів Аргентини

Українське культурне товариство «Просвіта» виступило на одному з найбільших культурних фестивалів Аргентини – «Oktoberfest Argentina».

Про це повідомив віцепрезидент Світового конгресу українців у Південній Америці, голова Управи «Просвіти» Юрій Данилишин, передає Укрінформ з посиланням на сайт СКУ. 

Цей семиденний фестиваль, що проходив у провінції Кордова, зібрав понад 25 тисяч відвідувачів, які мали змогу познайомитися з українською культурою.

«Просвіта» виступила на одному з найбільших фестивалів Аргентини - Фото 1

Ансамбль українських народних танців «Просвіта» вразив глядачів масштабним танцювальним номером. Цей виступ став частиною культурної програми фестивалю, демонструючи багатство української традиції. Під час виступу українського колективу на головній сцені фестивалю майорів синьо-жовтий прапор. 

«Oktoberfest Argentina» – це один з найбільших фестивалів в Латинській Америці, стверджують організатори. Захід відбувається у місті Вілья-Хенераль-Бельграно. Українська громада долучається щорічно. 

Як повідомляв Укрінформ, у серпні українське культурне товариство «Просвіта» в Аргентині відзначило 100-річчя від часу створення. З нагоди цього відбувся концерт «Разом за Україну». 

Фото: Sergio Emilio Jaremko/Facebook

Джерело матеріала
loader