Росіяни відкривають у школах ТОТ Херсонщині військові класи, - «Жовта стрічка»
Росіяни відкривають у школах ТОТ Херсонщині військові класи, - «Жовта стрічка»

Росіяни відкривають у школах ТОТ Херсонщині військові класи, - «Жовта стрічка»

Окупанти заявляють, що «військова спеціальність є найбільш затребуваною», тож у профільних класах школярів збираються поглиблено навчати російської «військової історії» та управлінню БПЛА.

Підготовка до відкриття в школах тимчасово захоплених територій Херсонщини спеціалізованих воєнних класів перебуває на останній стадії. Про це повідомляє рух спротиву «Жовта стрічка» у Фейсбуці.

За інформацією українських партизанів, окупанти заявляють, що «військова спеціальність є найбільш затребуваною», тож у профільних класах школярів збираються поглиблено навчати російської «військової історії» та управлінню БПЛА.

«Мало їм "юнармии", "движения первых", "разговоров о важном" і ще десятків уже існуючих способів мілітаризувати українських дітей. Придумають все нові і нові злочинні практики», - йдеться у повідомленні «Жовтої стрічки».

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader