Телевізори Samsung отримали перше оновлення із платформою One UI
Телевізори Samsung отримали перше оновлення із платформою One UI

Телевізори Samsung отримали перше оновлення із платформою One UI

Кілька днів тому, під час конференції Samsung Developer Conference (SDC) 2024 компанія оголосила про майбутнє впровадження платформи One UI на фірмові телевізори, уніфікуючи інтерфейс програмного забезпечення на всіх своїх пристроях. Тепер Samsung виконала свою обіцянку. Починаючи з сьогодні, 14 жовтня 2024 року, Samsung почала розповсюджувати оновлення One UI на свої розумні телевізори.

Samsung планує надавати оновлення ОС для телевізорів з One UI протягом семи років, хоча підтримка конкретних моделей поки неясна.

Апдейт приносить новий інтерфейс, ряд покращень, більше функцій переробленої ігрової панелі Game Bar та багато іншого. Повний перелік нововведень досить великий. Наприклад, оновлення представляє нові функції, такі як вкладки «Для вас», «Прямий ефір» та «Програми» на головному екрані, функція «Подивитися пізніше» та можливість використовувати інші пристрої як клавіатуру та мишу. Користувачі можуть відстежувати показники та деталі тренувань в реальному часі на своєму Samsung Smart TV безпосередньо з годинника Galaxy Watch.

Оновлення також стандартизує значки для таких програм, як Bixby, Gallery, Samsung Internet та SmartThings, щоб вони відповідали One UI на телефонах Samsung.

Джерело матеріала
loader