ТЦК забрали учасників трьох гуртів прямо під час концерту у Харкові
ТЦК забрали учасників трьох гуртів прямо під час концерту у Харкові

ТЦК забрали учасників трьох гуртів прямо під час концерту у Харкові

В Україні співробітники ТЦК продовжують влаштовувати масові рейди для перевірки документів у військовозобов'язаних чоловіків. Напередодні концерт гурту "Океан Ельзи" у Києві закінчився облавою співробітників ТЦК, а пізніше подібна ситуація повторилася і у Харкові.

Як пише Telegram-канал "Сата зухвало про музло", представники ТЦК у супроводі поліції провели рейд у клубі, де було заплановано виступ трьох гуртів: "True Tough", "Ґрунт палає" та "Mordox". На майданчик прибуло понад 20 чоловіків у військовій формі, які перевіряли документи не лише у артистів, а й у відвідувачів. Деяким затриманим чоловікам було вручено повістки, а одного з членів команди навіть відправлено на військові навчання.

– У Харкові накрили концерт, забрали True Tough. Забрали телефони, менеджера не пускали. Забрали також учасників інших груп, які мали грати. Усіх окрім Романа. Покрутили відвідувачів також. За словами очевидців, рейд був із 20+ представників ТЦК та поліції. Затриманим видали повістки, звукорежисера концерту відправили на навчання, - йдеться у пості.

Наступного дня усі три колективи мали виступити на благодійному концерті у Києві. Але, як пише організатор події, "через форс-мажорні обставини" команді довелося прибрати гурти із запланованої програми концерту.

Фото: instagram.com/gruntpalaye

- Друзі, на жаль, через форс-мажорні обставини, які не залежать від нас і на які ми не можемо вплинути як організатори, три гурти (Ґрунт палає, Mordox, True Tough) не зможуть виступити сьогодні, але концерт все одно відбудеться за участю інших трьох анонсованих команд, – повідомив Neformat у Instagram.

У вересні співробітники ТЦК мобілізували весь технічний склад проекту МУР напередодні вистави в Ужгороді. Але, незважаючи на всі технічні проблеми, спектакль у місті відбувся, хоч і із затримкою. У свою чергу, представники Закарпатського обласного ТЦК та СП заявили, що інформація, яку поширив колектив у соцмережах, не відповідає дійсності. За словами військових, технічну команду проекту МУР мобілізували за день до концерту 17 вересня в іншому населеному пункті. Права на відстрочку від призову з мобілізації громадян не мали.

Фото: instagram.com/mordox_slam

Джерело матеріала
loader