У застосунку «Армія+» зʼявиться низка нових функцій, — Міноборони
У застосунку «Армія+» зʼявиться низка нових функцій, — Міноборони

У застосунку «Армія+» зʼявиться низка нових функцій, — Міноборони

Щодо застосунку «Резерв+», то в ньому зʼявиться інноваційний сервіс рекрутингу, який дозволить військовозобовʼязаним переглядати актуальні вакансії у військових частинах

У застосунку «Армія+» після великого оновлення з'явиться низка нових функцій, зокрема, навчальні курси, е-посвідчення та програма лояльності для воїнів.

Про відповідні плани розповіла заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко під час зустрічі з американською делегацією на чолі з віцепрезидентом Інституту миру США Вільямом Тейлором, йдеться у повідомленні на сайті Міноборони.

«У цивільному житті ми звикли до зручних цифрових сервісів. Наша мета — зробити військову службу максимально комфортною та сучасною, враховуючи специфіку армії», — наголосила Катерина Черногоренко.

За словами заступниці міністра, ключові нововведення «Армія+» включатимуть:

  • навчальний модуль з базовою інформацією про військову справу, що вже погоджений з Генеральним штабом ЗСУ;
  • цифровий аналог військового квитка, що матиме таку саму юридичну силу, що й паперовий;
  • систему бонусів, знижок і соціальних пільг для військових.

Щодо застосунку «Резерв+», то в ньому зʼявиться інноваційний сервіс рекрутингу, який  дозволить військовозобовʼязаним переглядати актуальні вакансії у військових частинах.

«Ми прагнемо зробити процес мобілізації більш прозорим та інформативним. Щоб вмотивовані люди, які вирішили добровільно долучитися до лав Сил оборони, отримали повну картину можливостей служби», — підкреслила заступниця міністра.

Черногоренко висловила переконання, що інноваційні трансформації сприятимуть розвитку Міноборони як сучасної організації світового рівня, яка здатна швидко адаптуватися до майбутніх викликів та ефективно впроваджувати передові технології.

Нагадаємо, що військовослужбовці можуть оновити інформацію про свою службу в застосунку «Армія+», у ньому раніше з'явилась функція виправлення даних.

8 серпня Міноборони офіційно запустило застосунок «Армія+», створений для військовослужбовців. За його допомогою військові зможуть надсилати командирам електронні рапорти, й відбудеться зменшення паперового документообігу.

Раніше у червні в Україні запустили чатбот «Армія+», створений для надання підтримки військовим, цивільним особам та їхнім сім’ям.

Фото: пресслужба Міноборони

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги за темою
військові Міноборони Армія
Джерело матеріала
loader
loader