В очікуванні iPhone 17 Air: все, що відомо про радикально «тонкий» смартфон Apple
В очікуванні iPhone 17 Air: все, що відомо про радикально «тонкий» смартфон Apple

В очікуванні iPhone 17 Air: все, що відомо про радикально «тонкий» смартфон Apple

Доки продажі iPhone 16 у самому розпалі, чутки про майбутній iPhone 17 Air не вщухають — це не просто новий смартфон Apple, а потенційно повне переосмислення лінійки, яке запропонує «радикально» новий дизайн та технології.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! В очікуванні iPhone 17 Air: все, що відомо про радикально «тонкий» смартфон Apple - Фото 1

Але чи виправдає він ажіотаж? Зібрали все, що відомо про майбутній iPhone 17 Air, з огляду на інформацію надійних джерел (через gizmochina).

1. Дизайн

Відповідно до низки звітів, iPhone 17 Air (або Slim) може стати найтоншою моделлю в лінійці смартфонів Apple завдяки використанню технології OLED TDDI, яка об’єднує функції сенсорного екрана та дисплея в одному шарі. Окрім цього вона може надати покращену якість зображення та чутливість дотику, а також знизить енергоспоживання.

2. Дисплей

Ймовірно, iPhone 17 Air отримає 6,4-дюймовий OLED-дисплей (вибір, спрямований на покращення тонкого профілю та ергономіки смартфона), а також надтверде світловідбиваюче покриття, стійкіше до подряпин, аніж Ceramic Shield.

Очікується, що технологія ProMotion забезпечить плавну частоту оновлення до 120 Гц та яскравіші кольори.

3. Продуктивність

Пристрій також може отримати процесор наступного покоління A19 (N3P або N3X) та обсяг оперативної пам’яті у 8 ГБ. Щодо сховища, то варіанти стандартно стартуватимуть від 128 ГБ і до 1 ТБ.

4. Камера

Достовірної інформації щодо системи камер iPhone 17 Air поки немає. Деякі чутки вказують на те, що основна камера матиме один об’єктив замість звичної складної конфігурації з кількома, а вся лінійка iPhone 17 (включно з моделлю Air) отримає 24-мегапіксельну фронтальну камеру.

5. Вартість

Модель iPhone 17 Air має замінити Plus у лінійці, однак її навряд можна назвати бюджетною. Натомість Apple може позиціювати смартфон як преміальну версію, яка потенційно перевершує Pro Max.

Теги за темою
Apple Смартфони
Джерело матеріала
loader
loader