Ребров: Будемо боротися за вихід до дивізіону А Ліги націй УЄФА
Ребров: Будемо боротися за вихід до дивізіону А Ліги націй УЄФА

Ребров: Будемо боротися за вихід до дивізіону А Ліги націй УЄФА

За підсумками поєдинку футбольної Ліги націй-2024/2025 з командою Чехії, який завершився нічиєю (1:1), головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав пресконференцію.

Як повідомляє УАФ, наставник запевнив, що у наступних двох зустрічах українська команда продовжить боротьбу за вихід до дивізіону А турніру, передає Укрінформ.

«Ми працюємо над тим, щоб створювати моменти, аби вони були. Дуже важливо, щоб усі гравці в таких епізодах максимально концентрувалися. Загалом треба було тримати інтенсивність. Георгій Судаков показав, що відновився, 90 хвилин працював. На жаль, у Миколи Шапаренка було невелике пошкодження, ми його замінили. Ті гравці, які вийшли, додали в інтенсивності. Криськів уперше викликаний до збірної, і завжди перші ігри дуже важкі, попри те, що футболісти розуміють один одного, бо разом грають у «Шахтарі». Це збірна, це зовсім інший рівень.

Чехія -  це потужна збірна, грає у фізичний футбол. Вони діяли дуже інтенсивно, пресингували постійно. Можливо, наприкінці матчу трішки підсіли. Вони дійсно заслуговують на те місце, на якому нині перебувають. У нас дуже важка група, упевнений, у наступних двох матчах будемо боротися за вихід до дивізіону А», - сказав Ребров.

Турнірне становище у групі 1 Ліги В після 4-х турів: Чехія - 7 очок, Грузія - 6, Албанія - 6, Україна - 4.

Фото: uaf.ua.

Теги за темою
Спорт
Джерело матеріала
loader
loader