Подруга Могилевської розповіла про чоловіка співачки і як доньки схожі на неї як дві краплі води
Подруга Могилевської розповіла про чоловіка співачки і як доньки схожі на неї як дві краплі води

Подруга Могилевської розповіла про чоловіка співачки і як доньки схожі на неї як дві краплі води

Приятелька виконавиці також розкрила, як її змінило материнство.

Подруга української співачки Наталії Могилевської – письменниця Лада Лузіна – розповіла про її чоловіка та здивувала, як доньки схожі на неї як дві краплі води.

Письменниця зазначила, що повномасштабна війна кардинально змінила особисте життя виконавиці. Артистка зустріла чоловіка та стала мамою двох донечок. За словами Лузіної, материнство кардинально змінило співачку. Зокрема, Наталія Могилевська стала більш спокійною та знайшла точку рівноваги.

"Діти – це непросто, величезна відповідальність. Ще й зараз, у період максимального дисбалансу. Завдань дуже багато, але вона вирішує їх із задоволенням та інтересом – це видно. Ще вона стала набагато спокійнішою, знайшла свою точку рівноваги", - розповіла подруга Могилевської в інтерв'ю Oboz.ua.

Письменниця говорить, що дівчатка схожі на виконавицю як дві краплі води. За її словами, аби Могилевська не розповіла б у публічному просторі історію їхнього удочеріння, то всі б подумали, що вони – доньки артистки. Утім, Лада Лузіна поважає позицію подруги і вважає, що вона вчинила правильно.

"Я знаю, що Наталія не показує дітей, але сподіваюся, вона мене не вб'є, якщо скажу одну річ. Дуже дивно, але дівчатка настільки схожі на Наталію, що якби вона вирішила видати в публічний простір історію, що це її рідні діти, всі повірили б. І я дуже поважаю її позицію, що у доньок – своя історія, і вони мають право самі її розповісти, коли виростуть. Або ніколи не розповідати, якщо так вирішать", - зазначила письменниця.

Також Лада Лузіна розкрила історію знайомства Наталії Могилевської з чоловіком Валентином. За словами письменниці, пара зустрілася не в Києві, а в такому місці, де, аби б не воєнні дії, ніколи б не перетнулися.

"Не в Києві, а в такому місці, де не під час воєнних дій навряд чи перетнулися б", - додала письменниця.

  • Кличко різко відреагував на запитання про екснаречену Панеттьєрі – матір його 9-річної доньки
  • Харківські музиканти прокоментували облаву ТЦК на їхньому концерті і розкрили, що насправді сталося
  • Грег Чапкіс показав рідкісні фото свого помітно підрослого сина і привітав його з 16-річчям
Джерело матеріала
loader
loader