Мультфільм «Дикий робот» отримає сиквел — збори перевищили $100 млн
Мультфільм «Дикий робот» отримає сиквел — збори перевищили $100 млн

Мультфільм «Дикий робот» отримає сиквел — збори перевищили $100 млн

Після вдалого вікенду у кінотеатрах для мультфільму «Дикий робот» режисер Кріс Сандерс оголосив про сиквел. За його словами, другий фільм вже в роботі на DreamWorks Animation.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Мультфільм «Дикий робот» отримає сиквел — збори перевищили $100 млн - Фото 1

Днями «Дикий робот» подолав позначку зборів у $100 млн, що й дозволило говорити про сиквел. Сандерс впевнено та позитивно відповів на питання щодо нього:

«На 100% так, плани щодо другого є».

Триразовий номінант «Оскара» Кріс Сандерс, сценарист та режисер фільмів DreamWorks Animation «Як приборкати дракона», «Сімейка Крудсів» та «Ліло і Стіч» Disney, зняв повнометражний анімаційний фільм за власним сценарієм та дитячою книгою Пітера Брауна. «Дикий робот» є першою з трилогії книг, написаних Брауном. Друга книга має назву «Втеча дикого робота».

У «Дикому роботі» володарка «Оскара» Люпіта Ніонго озвучує робота ROZZUM unit 7134 — скорочено «Роз», який зазнав аварії на безлюдному острові і повинен навчитися пристосовуватися до суворих умов та поступово налагоджувати стосунки з тваринами та навіть стати опікуном осиротілого гусенятка. Серед інших учасників оригінального озвучання — Педро Паскаль. Ніонго каже, що джерелом надхнення для ролі стали «голоси ШІ, таких як Alexa та Siri».

«Alexa, Siri та ті голоси в TikTok і Instagram, які такі позитивні, і ніколи не містять нічого поганого. Таке ставлення, яке можна прийняти. Це було відправною точкою для Роз та її шляху до самореалізації та еволюції самовираження».

В кінотеатрах України «Дикий робот» з’явиться 17 жовтня. Американська прем’єра фільму відбулася 27 вересня. Мультфільм отримав найкращі відгуки критиків і глядачів.

Джерело: Deadline

 

Джерело матеріала
loader
loader