Ніколи не виходять з моди: дизайнери назвали 3 кольори кухні, які є актуальними завжди
Ніколи не виходять з моди: дизайнери назвали 3 кольори кухні, які є актуальними завжди

Ніколи не виходять з моди: дизайнери назвали 3 кольори кухні, які є актуальними завжди

Багато для кого лише білий є позачасовим кольором. Однак це хибне мислення і експерти вказали ще щонайменше 3 кольори, які ніколи "не старіють" на кухні.

Зелена шавлія

Це чудовий колір, який підходить як до сучасних, так і до традиційних схем кухні і чудово поєднується з білими, темно-синіми або рум'яновими акцентами.

Ми любимо зелений на кухні, тому що він дарує відчуття свіжості та спокою, миттєво змушуючи нас відчувати себе розслабленими та як вдома. На відміну від деяких модних кольорів, які приходять і зникають, асоціація зеленого з природою надає йому довготривалої привабливості. Це колір який ніколи не здається застарілим,
– каже експерт.

Зелений доступний у широкому різноманітті відтінків, від тону ледь помітної шавлії до відтінку глибокого лісу, що робить його адаптованим до різних інтер’єрних стилів і настроїв.

Ніколи не виходять з моди: дизайнери назвали 3 кольори кухні, які є актуальними завжди - Фото 1
Колір зеленої шавлії – той, який зажди є актуальним / Фото Divine Savages

Синій

Цей колір настільки універсальний, що можна використовувати будь-який його відтінок на кухні. Саме у цьому його краса та перевага. Від темно-синього до небесно-блакитного до індиго та бірюзового, це, мабуть, одина із найнадійніших кольорових гам кухні.

Синій колір добре "працює" як на сучасних, так і на традиційних шафах. До того ж різні відтінки можна використовувати для створення різних ефектів. Наприклад, можна позбутися від гнітючого відчуття темно-синього, використовуючи контрастні світлі робочі поверхні, стіни та підлогу.

Дизайнер каже, що часто можна помітити відтінки синього, які використовуються для кухонних островів із світлішими шафами в інших місцях, які створюють "фокус у просторі".

Ніколи не виходять з моди: дизайнери назвали 3 кольори кухні, які є актуальними завжди - Фото 2
Синій колір вважається одним з позачасових / Фото Martin Moore / Fleur Bell

Рожеві рум'яна

Для тих, кому до вподоби більш ніжна атмосфера, ідеально підійде кухня в рожево-рум'яному відтінку. Цей колір додасть тепла простору, особливо якщо в кімнаті низькі стелі.

Такий тон також чудово виглядає з акцентними кольорами.

Ніколи не виходять з моди: дизайнери назвали 3 кольори кухні, які є актуальними завжди - Фото 3
Колір рожевих румʼян в інтерʼєрі / Фото deVOL Kitchens

Джерело матеріала
loader