Новий мод The Witcher 3 повертає Ґеральта в Цинтру
Новий мод The Witcher 3 повертає Ґеральта в Цинтру

Новий мод The Witcher 3 повертає Ґеральта в Цинтру

Редактор REDkit дозволяє додавати у нові локації та квести у The Witcher 3. Мод Tales of the Witcher повертає Ґеральта у королівство, де відбулися ключові події саги «Відьмак» — у Цинтру.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Новий мод The Witcher 3 повертає Ґеральта в Цинтру - Фото 1

Модифікація на NexusMods доступна для гри, але поки незавершена через великий масштаб. Доступні два квести, які є прологом до основної сюжетної лінії. вони знайомлять гравця зі світом та готують до майбутніх пригод. Територія однойменного міста все ще у роботі, але рання версія доступна для дослідження.

Новий мод The Witcher 3 повертає Ґеральта в Цинтру

«Основна концепція моду полягає в тому, щоб створити захопливий досвід, який заохочує гравців вільно досліджувати та повністю занурюватися у світ Відьмака. TotW має на меті сприяти повільнішому стилю гри, де виконання контрактів на монстрів займає центральне місце. Плани на майбутнє також включають оновлення персонажів, щоб додати більше глибини та занурення, а також додати нові бойові анімації з The Witcher 2».

У новій грі поки немає карти. Автор gerwant30 пише, що це може змінитися у майбутньому, але зроблено навмисно. До цілей Ґеральта ведуть розмови з персонажами, які розповідають про події та пропонують майбутні кроки — як це відбувалося у рольових іграх минулого.

«Я вважаю, що дослідження та відкриття чогось самостійно приносять набагато більше задоволення та винагороди. Ґеральт починає з 10 рівня, тому не забудьте розподілити навички. Якщо бій надто важкий, спробуйте підготуватися, створивши зілля або бомби. Ви можете знайти травника на ринку, якщо вам потрібні якісь інгредієнти».

Мод передбачає нову гру і несумісний зі збереженнями в основній The Witcher 3. Встановлення відбувається переміщенням файлів у головний каталог гри. Потім у головному меню слід обрати Tales of the Witcher. Також мод не має озвучання через заборону використання ШІ, але автор створив синхронізацію губ. Як інші модифікації на ранньому доступі, доповнення може містити помилки, за які автор просить вибачення.

Джерело матеріала
loader