Бійці 10 ОГШБр подякували читачам Кореспондент.net
Бійці 10 ОГШБр подякували читачам Кореспондент.net

Бійці 10 ОГШБр подякували читачам Кореспондент.net


Від імені бійців подякував за допомогу мер Борисполя (Київська область) Володимир Борисенко, який нині захищає країну в лавах Збройних сил.

Бійці 10 Окремої гірсько-штурмової бригади надіслали в редакцію Кореспондент.net відео з подякою за допомогу. Від імені бійців подякував мер Борисполя (Київська область) Володимир Борисенко, який нині захищає країну в лавах Збройних сил.

“Ми, бійці десятої окремої гірсько-штурмової бригади, вдячні виданню Кореспондент за те, що постійно допомагаєте, за ье, щзо постійно розміщуєте наші пости про допомогу. Ми віримо в перемогу, знаю, що і ви вірите в перемогу, пазом ми сила”, – сказав від у відеозверненні.

Нагадаємо, Володимир Борисенко, який змінив владний кабінет на службу в Збройних силах України, раніше розповів нашрму виданню, чому вступив у ЗСУ попри можливість відстрочки,та виклав власний погляд на те, чому служити в Збройних силах мають усі.

А прямо зараз у нас оголошений збір на купівлю дронів для 44 Окремого стрілецього батальйону, тож закликаємо всіх небайдужих долучитися до нього.



Теги за темою
допомога
Джерело матеріала
loader
loader