Дочку Клінта Іствуда заарештували за побиття бойфренда
Дочку Клінта Іствуда заарештували за побиття бойфренда

Дочку Клінта Іствуда заарештували за побиття бойфренда

Ім'я потерпілого не називають, але останні шість років Франческа перебуває у стосунках з актором Александром Рейтом.

31-річна Франческа Іствуд, дочка акторів Клінта Іствуда і Френсіс Фішер, заарештована поліцією після того, як побила свого хлопця в дорозі в Беверлі-Гіллз, пише TMZ.

За інформацією видання, бойфренд Франчески зателефонував у поліцію, коли під час сварки дівчина напала на нього з кулаками. Йому порадили приїхати до місцевого поліцейського управління.

У потерпілого були "видимі травми", коли пара приїхала поговорити з поліцією, а зірку заарештували й оштрафували за "тяжке домашнє насильство". Потерпілий, ім'я якого не називається, відмовився від медичної допомоги, і зірку було звільнено з-під варти під заставу в розмірі $50 тисяч.

Франческа перебуває у стосунках з актором Александром Рейтом, і у пари є спільний син, якому шість років. Таблоїд зазначає, що незрозуміло, чи став жертвою побиття саме Рейт.

Александр і Франческа вперше з'явилися на червоній доріжці як пара в травні 2018 року. У вересні того ж року у них народився син, якого назвали Титаном.

Франческа Іствуд і Олександр Рейт

Рейт подав на розлучення зі своєю дружиною Лілі Гейлдро в червні 2018 року, коли вже зустрічався з Франческою. Журналістам він говорив, що не живе з дружиною вже три роки. У їхньому союзі на світ з'явився син.

Франческа пішла стопами своїх знаменитих батьків, знявшись у кількох фільмах і шоу. У серпні дівчина зізналася, що їй було "гірко-солодко" бачити, як її 94-річний батько стає дідусем. За її словами, він був настільки "суворий" з нею в дитинстві, що виник контраст.

"Я маю на увазі, він просто наймиліший. Знаєте, мій батько був дуже суворим, а моя мама — обоє моїх батьків були дуже суворі зі мною, коли я була дитиною. І це так мило й іноді гірко-солодко просто бачити, як просто люблячі й просто класичні дідусь і бабуся піклуються про свого онука, який не може зробити нічого поганого", — додала вона.

Раніше Фокус писав, що дочка Клінта Іствуда стривожила шанувальників своєю худорбою.

Теги за темою
поліція арешт бійка
Джерело матеріала
loader