Дуже поганий знак: куди не можна дивитися 17 жовтня - прикмети
Дуже поганий знак: куди не можна дивитися 17 жовтня - прикмети

Дуже поганий знак: куди не можна дивитися 17 жовтня - прикмети

Що можна робити 17 жовтня. Суворі прикмети і заборони, які принесуть щастя і достаток.

17 жовтня церква вшановує пам'ять святого пророка Осії. Як повідомляє Главред, він походив із північного царства Ізраїль у ті часи, коли правив цар Єровоам II. Осія отримав завдання від Бога проголосити народу Ізраїлю його гріхи і закликати до покаяння.

Осія проповідував і виступав проти ідолопоклонства. Бог наказав йому одружитися з блудницею Гомерою. Він також передбачав падіння Ізраїлю, його захоплення ассирійцями та наслідки відступництва народу. Також він говорив про майбутній порятунок і відновлення Ізраїлю.

Що можна робити 17 жовтня

Що не можна робити 17 жовтня

1. Не можна 17 жовтня довго дивитися в небо, особливо ввечері та вночі. Вважається, що побачити зірку, що падає, - поганий знак, що говорить про наближення нещастя.

2. Не можна 17 жовтня брати гроші в борг. Інакше у вас будуть фінансові труднощі.

3. Не можна 17 жовтня виливати на вулицю воду після купання дитини. Предки вірили, що тоді дитина буде погано спати.

4. Не можна 17 жовтня дивитися в очі жебракам. Інакше це накличе бідність.

Прикмети 17 жовтня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
loader
loader