Легенда боксу назвав бійця, який міг вбити будь-кого на рингу
Легенда боксу назвав бійця, який міг вбити будь-кого на рингу

Легенда боксу назвав бійця, який міг вбити будь-кого на рингу

В американця запитали, хто б, на його думку, переміг в потенційному бою між праймовими Майком Тайсоном і Джеймсом Тоні. Його відповідь була однозначною, повідомляє ESNEWS.

Холіфілд розхвалив Тайсона

Колишній абсолют у крузервейті та хевівейті обрав "Залізного Майка". Він відзначив його силу, яку відчув на собі під час кар'єри.

Як би завершився бій Майка Тайсона та Джеймса Тоні? Майк би переміг, він би вбив його. Тайсон міг вбити будь-кого на рингу. Коли Майк розуміє, що може тебе вдарити, він це обов'язково зробить. Коли він бив мене, у нього була неймовірна сила удару, яка може одразу поставити крапку в бою,
– сказав Холіфілд.

Зазначимо, що Холіфілд двічі зустрічався в ринзі з Тайсоном. Перший раз він переміг технічним нокаутом в 11 раунді, а у другому поєдинку "Залізний Майк" відкусив Евандеру шматок вуха, через що бій закінчився дискваліфікацією Майка Тайсона.

До слова. Джеймс Тоні був чемпіоном світу у трьох вагових категоріях. Він провів на професійному рівні 90 боїв, у яких здобув 77 перемог, з яких 47 нокаутом.

Нагадаємо, що вже 15 листопада Майк Тайсон повернеться на ринг. Він проведе перший за 20 років офіційний поєдинок проти Джейка Пола.

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader