Мессі заговорив про кінець кар'єри: коли закінчиться епоха генія футболу
Мессі заговорив про кінець кар'єри: коли закінчиться епоха генія футболу

Мессі заговорив про кінець кар'єри: коли закінчиться епоха генія футболу

Лео відкрив рахунок у матчі, а наприкінці поєдинку добив Болівію, оформивши хет-трик. Також Мессі відзначився двома гольовими асистами на партнерів по збірній. Фінальний свисток зафіксував перемогу Аргентини 6:0.

Відчуває себе у команді немов дитина

У свої 37-м років Ліонель може дати форму молодшим від себе футболістам. Однак закінчення кар'єри не за горами. Аргентинець припустив, коли може повішати бутси на цвях. Його слова процитував авторитетний інсайдер Фабріціо Романо.

Я не знаю, коли завершу кар'єру, я просто насолоджуюся всім цим. Я щасливий там, де я є, і це мене змушує рухатися вперед. Незважаючи на мій вік, я почуваюся в команді як дитина, мені тут комфортно. І поки я почуваюся добре, я хочу, щоб це все продовжувалося, і разом з уболівальниками заряджатися позитивними емоціями,
– заявив Мессі.

Цікаво! У футболці збірної Аргентини Ліонель Мессі провів 189 матчів, у яких наколотив 112 голів та віддав 60 асистів.

Щодо клубного рівня, то за Інтер Лео відіграв 21 поєдинок – 19 м'ячів та 12 гольових передач.

  • Аргентина завдяки розгромній перемозі над Болівією набрала 22 бали та лідирує у кваліфікаційному раунді ЧС. Колумбія, яка йде другою, здобула 19 очок.
  • Свої два наступні матчі відбору Аргентина проведе вже у листопаді – 15 листопада із Парагваєм і 20 листопада із Перу. Це будуть останні два поєдинки для збірної на чолі з Лео у 2024-му році.
Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader