Недорогий кросовер Hyundai отримав позашляхову версію
Недорогий кросовер Hyundai отримав позашляхову версію

Недорогий кросовер Hyundai отримав позашляхову версію

Новий кросовер Hyundai Inster Cross пропонує вибір між двома електричними силовими агрегатами.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Як повідомляє сайт CarScoops, компанія Hyundai сімейство електричного паркетника Inster позашляховою версією Cross. Зовні новинка вирізняється більш м’язистими переднім і заднім бамперами з великими захисними пластинами та чорним покриттям. Також відмітимо комплект нових 17-дюймових легкосплавних дисків та експедиційний багажник на даху.

Можна помітити також нові бічні пороги та захист днища. Крім того, кросовер доступний в ексклюзивному кольорі Amazonas Green Matte. Довжина кросовера становить 3825 міліметрів, колісна база – 2,58 метра.

Hyundai Inster Cross

Всередині зміни мінімальні, але помітні, з жовто-лаймовими акцентами на сірій тканинній оббивці та вставках на панелі приладів. Для такого маленького електромобіля довжиною всього Inster Cross є напрочуд практичним. Запропоновано переднє багатомісне сидіння, розсувний і відкидний другий ряд, а також багажник об’ємом від 280 до 351 літра.

Як і звичайний Inster, версія Cross доступна з повністю електричними трансмісіями Standard і Long Range. Електродвигун видає 95 к.с. або 113 к.с., а батарея запропонована у варіантах місткістю 42 або 49 кВт-год. Останній забезпечує до 360 км автономної їзди за циклом WLTP.

Виробництво Inster Cross розпочнеться у Південній Кореї вже в цьому році. Очікуються постачання Hyundai до Європи, Близького Сходу та Азійсько-Тихоокеанського регіону.

Джерело матеріала
loader