Одна з найкращих моделей: чим відома Адріана Ліма, яка феєрично повернулась у Victoria's Secret
Одна з найкращих моделей: чим відома Адріана Ліма, яка феєрично повернулась у Victoria's Secret

Одна з найкращих моделей: чим відома Адріана Ліма, яка феєрично повернулась у Victoria's Secret

Після феєричної появи на шоу Victoria's Secret Адріана Ліма знову у центрі уваги. Show 24 розповість про її життя та кар'єру детальніше.

Біографія однієї з найвідоміших моделей сучасності

Адріана Ліма народилась у Бразилії й хоч у дитинстві вона мріяла стати педіатром, вже у 15 років розпочалась її модельна кар'єра. Тоді вона взяла "срібло" у конкурсі краси "Супермодель Бразилії", а наступного року вона отримала перше місце.

У віці 17 років Адріана Ліма переїхала до Нью-Йорку, підписавши контракт з агентством Elite. Того самого року вона дебютувала на подіумі, представивши колекцію Anna Sui на Тижні моди в Нью-Йорку.

У 1999 вона стала ангелом Victoria's Secret та популярною моделлю, знімаючись для обкладинок журналів GQ, ELLE, Harper's Bazaar, Vogue і Garage. Ліма брала участь у показах для високих домів Giorgio Armani, Vera Wang, Valentino, Versace, Louis Vuitton, Givenchy, Christian Dior.

Адріана Ліма для Vogue у 2000 році:

З 2003 до 2009 року Адріана Ліма також була обличчям бренду Maybelline.

Адріана Ліма у рекламі для Maybelline: відео

На початку 2012 року Ліма справила фурор, коли знялась у двох рекламних роликах для Суперкубка.

Цю рекламу називали однією з найкращих: відео

У 2006 Адріана Ліма здобула статус 5 найвисокооплачуванішої моделі – з кожним роком її рейтинг зростав. З 2014 до 2017 вона була другою у цьому рейтингу. Як пише Forbes, її прибуток у 2016 році складав понад 10 мільйонів доларів.

Цікаво, що Адріана Ліма володіє кількома мовами: португальською, англійською, французькою та трохи італійською й іспанською.

Адріана Ліма у кіно

Модель дебютувала у кіно у 2001 році, знявшись у фільмі "Стеження". Вона повернулась до знімань після успіху в моделінгу. Здебільшого її ролі – це камео. Глядачі могли впізнати її у серіалі "Як я зустрів вашу маму" та "Вісім подруг Оушена".

Щодо особистого життя, Адріана Ліма зустрічалась з Джастіном Бібером,Самі Хедірою та іншими зірками. Вона була у шлюбі з сербським баскетболістом Марком Яричем, від якого народила двох доньок. У 2016 пара розлучилась. У 2022 Ліма втретє стала мамою: у неї та її бойфренда народився хлопчик Ціан.

Адріана Ліма повернулась до Victoria's Secret

15 жовтня у Нью-Йорку вперше за шість років відбулося шоу Victoria's Secret, де з'явилась багаторічна зірка Адріана Ліма. Вона брала участь у всіх Victoria's Secret Fashion Show, навіть через 8 місяців після народження доньки.

Адріана Ліма повернулась на шоу: відео

У 2018 році Адріана Ліма пішла з бренду після 20 років роботи. Її останній показ мод був дуже емоційним та важливим.

Джерело матеріала
loader