Популярний український актор потрапив у ДТП на мотоциклі
Популярний український актор потрапив у ДТП на мотоциклі

Популярний український актор потрапив у ДТП на мотоциклі

Артур Логай розповів про інцидент в інстаграм-сторіз на особистій сторінці. Актор розповів, що аварію спричинив водій авто, який не надто переймався про правила дорожнього руху.

За словами Артура Логая, водій різко перелаштувався в інший ряд без жодних показників повороту. Це призвело до того, що актор впав разом з мотоциклом.

Люди, які різко перелаштовуються з ряду в ряд без показників повороту, не дивлячись у дзеркала, – муд*ли. Водію того авто, який вирішив різко вильнути в мій бік, пощастило, що я переймався своїм станом і станом мотоцикла. Якби вирішив наздогнати, додому б він пішов пішки,
– висловився актор.

Схоже, Артур Логай обійшовся без серйозних травм. Його врятували спеціальний одяг та взуття для мотоцикла.

"Не знаю, що було б з моїм коліном і ногою, якби не хороші мотоджинси і взуття", – поділився актор.

Артур Логай потрапив у ДТП: відео (обережно, присутня нецензурна лексика, 18+)

Останні аварії за участю зірок

  • 10 жовтня у центрі Києва сталось резонансне ДТП: автомобіль Mercedes-Benz в'їхав у літню терасу кафе, де відпочивало 4 людей. Водій заявляв про зв'язок з "Океаном Ельзи", однак цю інформацію спростували. Згодом виявилось, що власницею авто є Лідія Сметана – власниця бренду One by One.
  • Народний артист України Богдан Сташків потрапив в аварію у Закарпатській області. Він перевищив швидкість та не впорався з керуванням. На жаль, музикант загинув.
  • Лідер колективу Ot Vinta Юрій Журавель на початку літа потрапив у ДТП. Пасажири та водій залишились цілі, але автомобіль зазнав значних пошкоджень.
Теги за темою
ДТП
Джерело матеріала
loader
loader