Прототип нової Honda Prelude Coupe помітили на тестах
Прототип нової Honda Prelude Coupe помітили на тестах

Прототип нової Honda Prelude Coupe помітили на тестах

Японська компанія Honda проводить випробування відродженого купе Prelude. Новинку помітили у захисному камуфляжі на дорогах Німеччини.

Про відродження Honda Prelude стало відомо, коли рік тому компанія презентувала на автошоу Japan Mobility Show у жовтні 2023 року та на Los Angeles Auto Show у листопаді 2023 року однойменний концепт. Про серйозність намірів свідчив і той факт, що влітку цього року компанія привезла на “Фестиваль швидкості” у Гудвуді нову версію концепту червоного кольору.

Прототип нової Honda Prelude Coupe помітили на тестах - Фото 1

2023 Honda Prelude Concept

Прототип нової Honda Prelude Coupe помітили на тестах - Фото 2

2024 Honda Prelude Concept

Днями папараці спіймали у свої об’єктиви досвідчений зразок купе на дорожніх тестах у Німеччині. Прототип у піксельному камуфляжі виглядає майже ідентично до останнього червоного концепту. При уважному розгляді дорожня версія має низку відмінностей порівняно з концептом. Найбільш очевидною зміною є інші дзеркала, запозичені Honda Civic, а також датчики ADAS, інтегровані в лобове скло. Позаду прототип відсутній спойлер, який є на концепті. Задня панель також була трохи перероблена для розміщення номерних знаків.

Прототип нової Honda Prelude Coupe помітили на тестах - Фото 3

Прототип нової Honda Prelude Coupe помітили на тестах - Фото 4

За попередніми даними, нове покоління Prelude буде оснащуватися силовою установкою від оновленої Honda Civic, яка включає 2-літровий чотирициліндровий двигун у парі з двома електродвигунами та варіатором. Очікується, що серійна версія Honda Prelude дебютує у 2025 році по обидва боки Атлантики.

Прототип нової Honda Prelude Coupe помітили на тестах - Фото 5

Раніше “Автоцентр” розповідав, що компанія Honda планує відродити купе Acura RSX.

Джерело матеріала
loader