Північне сяйво в України: екзорцистка попередила, що означає цей знак
Північне сяйво в України: екзорцистка попередила, що означає цей знак

Північне сяйво в України: екзорцистка попередила, що означає цей знак

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

У ніч з 10 на 11 жовтня у багатьох регіонах України було видно північне сяйво, зокрема і в Києві. Оком ти не бачиш, а через камеру телефону бачиш. І я знаю, що північне сяйво – це не завжди добре, особливо те, що пов'язано з червоним кольором, бо це було перед початком повномасштабної історії і перед деякими дуже поганими подіями. Поясніть, що це віщує?

Це не тільки в Україні, а взагалі у Європі, воно з'являється зараз там, де його не було. Це сповіщення про зміни на планеті, це можуть бути катаклізми, а також деякі об'єкти наближуються до на нашої планети, і планету чекає нова хвиля трансформації.

Вже з 2025 року запускається нова хвиля трансформації для всієї планети. Тому зараз вирішується питання, чи варто зберігати цю війну, чи від війни будуть відмовлятися, тому що будуть інші трансформації відбуватися з людьми.

Це великий перехід, велике зачищення, тому що ми виходимо з періоду Калі-юги. Калі-юга – такий період, час, коли свідомість людей падає і ми не розуміємо, хто ми, навіщо ми живемо, ми не знаємо своєї долі, від нас багато інформації закрито. А зараз ми переходимо знову у золотий період, у золоту еру.

І ми маємо пройти це очищення, цю трансформацію для того, щоб зняти із себе ці важкі енергії.

Скільки оцей період золотого часу буде тривати?

12 000 років.

Джерело матеріала
loader
loader