Старша дочка Брюса Вілліса показала свій розкішний відпочинок на Фіджі
Старша дочка Брюса Вілліса показала свій розкішний відпочинок на Фіджі

Старша дочка Брюса Вілліса показала свій розкішний відпочинок на Фіджі

Румер Вілліс насолоджується відпочинком на острові після розставання з колишнім бойфрендом і батьком її однорічної доньки Луетти.

Старша дочка зірок Голлівуду Брюса Вілліса і Демі Мур, актриса Румер Вілліс, 16 жовтня поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram фотографіями свого розкішного відпочинку на острові Фіджі в Тихому океані.

36-річна Румер продемонструвала свою неймовірну фігуру на знімках в оголеному вигляді, купаючись у білій ванні на відкритому повітрі. Актриса схрестила руки на грудях і мило посміхалася в камеру.

Актриса Румер Вілліс

"Більше ніколи не захочу приймати ванну в приміщенні", — підписала знімки Вілліс. Вона насолоджується відпочинком на острові після розставання з колишнім бойфрендом і батьком її однорічної доньки Луетти, Дереком Річардом Томасом.

Румер Вілліс і Дерек Томас
Фото: Getty Images

Пара почала зустрічатися з осені 2022 року, у грудні 2022-го Румер оголосила в соціальних мережах про свою вагітність, а у квітні 2023 року у закоханих народилася донька.

Минулого місяця після двох років стосунків їхній роман закінчився. Румер у соціальних мережах повідомила, що тепер вона — мати-одиначка: "Я виховую дитину одна. Я так вдячна Лу. Вона — найкраще, що є в моєму житті".

А щодо бабусі Демі Мур, то зірка "Непристойної пропозиції" обожнює свою першу онуку. Її якось запитали її: "Як ти справляєшся з роллю бабусі? Як думаєш, у тебе це добре виходить?", на що зірка "Солдата Джейн" гордо відповіла: "Так".

Після розставання з Дереком Румер, схоже, не довго нудьгувала на самоті. Нещодавно її помітили, коли вона цілувалася з невідомим чоловіком у Лос-Анджелесі.

Раніше, 10 липня, Румер Вілліс поділилася зворушливими знімками з однорічною донькою. Знаменита мама намагається не розлучатися з малятком навіть під час зйомок.

Теги за темою
актриса відпочинок
Джерело матеріала
loader
loader