Amazon представила свою першу електронну книгу з кольоровим дисплеєм
Amazon представила свою першу електронну книгу з кольоровим дисплеєм

Amazon представила свою першу електронну книгу з кольоровим дисплеєм

Amazon представила чотири нові електронні книги Kindle, найцікавішою з яких є Kindle Colorsoft Signature Edition – перша "читалка" бренду з кольоровим дисплеєм e-ink. Також вийшли Amazon Scribe другого покоління, який пропонує кілька нових функцій ШІ, а також нові моделі Paperwhite та Kindle початкового рівня.

Деталі

Kindle Colorsoft Signature Edition збудований на технології нітридних світлодіодів, які, як стверджує Amazon, забезпечать кольори із чудовим контрастом, як на папері. Девайс стане ідеальним вибором для читання коміксів, перегляду фотографій і виділення слів різними кольорами.

Новий пристрій також водонепроникний і пропонує до восьми тижнів автономної роботи та бездротову зарядку. Ціна встановлена ​​на рівні 279,99 долара США, поставки почнуться 30 жовтня.

Kindle Scribe (2024) має 10,2-дюймовий екран із щільністю пікселів 300 ppi й новими функціями штучного інтелекту. Сюди входить можливість підсумовувати текст у маркери та перетворювати рукописні нотатки на друкований текст. Рідер отримав функцію Active Canvas, яка зберігає нотатки до книги, коли ви змінюєте макет або розмір шрифту. Зараз Amazon розробляє стилус Premium Pen із м’яким наконечником. Ціна встановлена ​​на рівні 399,99 долара США, поставки почнуться 4 грудня.

Kindle Paperwhite отримав 7-дюймову панель e-ink із новим оксидним тонкоплівковим транзистором, що забезпечує покращений коефіцієнт контрастності для чіткішого тексту. Найбільш продаваний електронний рідер Amazon також отримує на 25% швидше перегортання сторінок і повну водонепроникність.

Ціна починається від 159,99 долара США за стандартне видання з 16 ГБ пам’яті та досягає 199,99 долара США за Signature Edition з 32 ГБ пам’яті та бездротовою зарядкою.

Останній базовий Kindle від Amazon майже ідентичний моделі 2022 року, але має швидше гортання сторінок і 16 ГБ пам’яті. Ціна встановлена ​​на рівні $109,99.

Джерело матеріала
loader
loader