BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе
BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе

BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе

Німецька компанія BMW презентувала другу генерацію спортивної моделі 2 Series Gran Coupе. Новинка отримала оригінальний дизайн інтер’єру та екстер’єру, а також суттєво покращені технічні характеристики.

Порівняно з попередником новинка змінилася у пропорціях. Довжина моделі зросла на 20 мм (4546 мм), ширина збереглася незмінною (1800 мм), а у висоту машина додала 25 мм (1445 мм). Колісна база чотиридверного 5-місного спортседана залишилася колишньою – 2670 мм.

Дизайн моделі продовжує розвиток нової, досить спірної стилістики бренду. Як опція можна замовити підсвічування облицювання радіатора Iconic Glow та адаптивні LED-фари. Палітра кольорів представлена ​​двома звичайними та сімома металізованими емалями, чотирма варіантами від BMW Individual та різноманітними варіантами покриття на замовлення. Як опція можна замовити глянсовий чорний дах.

BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 1

Спочатку для покупців будуть запропоновані чотири варіанти – два бензинові та два дизельні. Нова топова модифікація BMW M235 xDrive Gran Coupe оснащена 4-циліндровим бензиновим двигуном, в активі якого 221 кВт/300 к.с. На сходинку нижче розташовується версія 220 Gran Coupе з двигуном потужністю 125 кВт/170 к.с.

BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 2
/
BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 3
BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 4

Шанувальникам дизеля адресовані версії 220d Gran Coupе (120 кВт/163 к.с.) та 218d Gran Coupе (110 кВт/150 к.с.). Всі версії оснащуються 7-ступеневою роботизованою коробкою передач Steptronic з подвійним зчепленням. Крім того, версії 220 Gran Coupе та 220d Gran Coupе використовують технологію “м’якого” гібрида.

BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 5

Топова модифікація BMW M235 xDrive Gran Coupe здатна розганятися від 0 до 100 км/год за 4,9 с. Автомобіль отримав власний аеродинамічний обвіс із чорними елементами декору, “квартет” вихлопних труб, пакет M Technology, 19-дюймові ковані диски та гальмівну систему M.

BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 6

У салоні покупців, що повністю перетворився, чекає фірмовий вигнутий дисплей BMW Curved Display з двома екранами, нові кермо і перемикач АКП, інноваційні системи допомоги водієві ADAS, а також комплекс iDrive з QuickSelect на новій операційній системі 9-го покоління.

/
BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 7
BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 8
BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 9

Для 2 Series Gran Coupе розробили нові зручніші сидіння. Як опція можна замовити крісла Sport і M Sport з додатковою підтримкою. Крім того, комплект подушок та шторок безпеки доповнений подушкою між передніми кріслами.

BMW представив друге покоління 2 Series Gran Coupе - Фото 10

Глобальний продаж нової BMW 2 Series Gran Coupе стартує в березні 2025 року.

Джерело матеріала
loader