Привид матері прийшов до сина: виявлено моторошну знахідку 239-річної давності
Привид матері прийшов до сина: виявлено моторошну знахідку 239-річної давності

Привид матері прийшов до сина: виявлено моторошну знахідку 239-річної давності

Знайдений рукопис детально описує "примарний візит", що призвів до втрати свідомості людини.

В Англії, у скрині зі старовинними документами виявили рукопис 239-річної давності із досить моторошним змістом. Про це з посиланням на офіційні документи пише Daily Star.

Як йдеться у листі, аристократ Френсіс Елд був свідком появи духу своєї покійної матері, Кетрін. Ця подія сталася 29 березня 1785 року, коли містер Елд перебував у спальні своєї доньки. Він відчув прохолодний подих повітря та побачив щось схоже на хмару, яка трансформувалася в образ і голос його матері.

Привид звернувся до нього зі словами: "Моя дитино, не хвилюйся, я померла, але щаслива". Цей інцидент стався в Сейфорд-Холлі, поблизу Стаффорда. Документ про подію було знайдено серед юридичних актів і старих паперів.

Директор аукціонного дому рідкісних книг, Джим Спенсер, який випадково виявив цей рукопис під час оцінки, зазначив, що знахідка сталася напередодні Геловіну, що додало ще більшого моторошного відтінку події.

У рукописі також стверджується, що Френсіс Елд не підозрював, що його мати, яка мешкала в графстві Суррей, померла саме під час того, як до нього прийшов привид. Наступного ранку він отримав листа від батькової економки, в якому було написано, що його мати перебуває в гарному стані здоров'я. Однак пізніше Елд дізнався, що цей лист був написаний ще за кілька днів до її смерті і прийшов із запізненням.

Наступного ж тижня він отримав повідомлення про те, що його мати померла у ніч з 28 на 29 березня, що збігалося з часом її примарного візиту. Ця новина настільки вразила Френсіса, що він знепритомнів.

Що таке The Daily Star?

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader