На Сумщині внаслідок обстрілу пошкоджені “швидка” і пожежне авто
На Сумщині внаслідок обстрілу пошкоджені “швидка” і пожежне авто

На Сумщині внаслідок обстрілу пошкоджені “швидка” і пожежне авто


Коли людям надавалась допомога, росіяни здійснили повторні удари, спрямувавши FPV дрони на автівки екстрених служб.

Війська РФ вночі та вранці 17 жовтня здійснили 9 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області, зафіксовано 24 вибухи.Про повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

Зазначається, що обстрілів зазнали Білопільська, Річківська, Есманьська, Шалигинська, Зноб-Новгородська громади.

По Шалигинській громаді здійснено пуск двох КАБів (2 вибухи); по Есманьській громаді ворог бив з артилерії (2 вибухи); по Білопільській громаді росіяни вдарили з АГС (15 вибухів).

У Річківській громаді зафіксовано удар 3-ма БпЛа по типу Герань 2 (3 вибухи), внаслідок влучання сталось загоряння адмінбудівлі та двох автомобілів.

У Зноб-Новгородській громаді внаслідок обстрілу сталася пожежа в квартирах мешканців двоповерхового будинку, також зайнявся легковий автомобіль.

Коли людям надавалась допомога, росіяни здійснили повторні удари, спрямувавши FPV дрони на автівки екстрених служб: пошкодивши швидку і пожежний автомобіль.

Нагадаємо, росіяни вночі атакували Київ дронами. Уламок безпілотника виявлено на території дитячого садка в Деснянському районі.

Також повідомлялося, що російські загарбники вдарили по енергетичних об’єктах у Миколаївській області в ніч перед 17 жовтня. У результаті ворожої атаки у регіоні сталося відключення світла.



Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader