Ще менше та дешевше: Skoda розкрила подробиці щодо нового кросовера
Ще менше та дешевше: Skoda розкрила подробиці щодо нового кросовера

Ще менше та дешевше: Skoda розкрила подробиці щодо нового кросовера

Новий найдешевший паркетник Skoda Kylaq довжиною 4 метри дебютує вже на початку листопада.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляє пресслужба чеського автовиробника. В основі Skoda Kylaq лежить платформа MQB-A0-IN, на якій будують бюджетні автівки, оснащені двигунами внутрішнього згоряння. Довжина кросовера становитиме 3995 мм, колісна база – 2566 міліметрів. Дорожній просвіт при цьому доволі непоганий – 189 міліметрів.

Skoda Kylaq

У рамках випробувань кросовер подолав понад 800 тисяч кілометрів, у тому числі бездоріжжям та на висоті трьох тисяч метрів над рівнем моря. Судячи з оприлюднених фото новинка вирізняється гранчастим кузовом, широкою решіткою радіатора та “двоповерховою” головною оптикою.

Салон кросовера поки не розсекречено, але вже відомо, що оснащення буде дуже непоганим, як для автівки B-класу: базова комплектація включатиме 6 подушок безпеки та ESP, у дорожчої версії заявлено бездротову зарядку для смартфонів, електропривід та вентиляцію передніх сидінь та багато систем безпеки, зокрема запобігання зіткненням.

Модель запропоновано з 1,0-літровим бензиновим турбомотором TSI потужністю 115 кінських сил (178 Нм). Пару силовому агрегату складуть 6-ступенева механічна або автоматична коробка передач. Привід у авто — виключено передній.

Новий Skoda Kylaq дебютує 6 листопада в Індії та стане третьою для місцевого ринку моделлю Skoda після Kushaq та Slavia. Стартова ціна авто очікується менш ніж 13 000 доларів США – це буде найдешевший кросовер чеського автовиробника.

Джерело матеріала
loader