Судитимуть жителя Київщини, який скоїв смертельну ДТП на одному з підприємств Одещини
Судитимуть жителя Київщини, який скоїв смертельну ДТП на одному з підприємств Одещини

Судитимуть жителя Київщини, який скоїв смертельну ДТП на одному з підприємств Одещини

Судитимуть жителя Київщини, який скоїв смертельну ДТП на одному з підприємств Одещини - Фото 1

За порушення правил дорожнього руху правопорушнику висунуто обвинувачення і матеріали  скеровані до суду. Водію загрожує позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Подія сталася у липні цього року в місті Ізмаїл. Правоохоронці встановили, що 34-річний житель Київської області, привізши вантажівкою на підприємство товар і рухаючись заднім ходом, не переконався у безпеці свого руху та здійснив наїзд напівпричепом на 56-річного працівника, який в той час перетинав проїжджу частину.

Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він був у тверезому стані.

«Після проведення низки експертиз та інших слідчих заходів ми висунули водієві вантажівки обвинувачення за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.  Досудове розслідування провадження, що тривало під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури, ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує позбавлення волі до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – розповів старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Поліцейські вкотре закликають водіїв та пішоходів неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, уважно слідкувати за дорожньою обстановкою і не наражати на небезпеку себе й оточення.

Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини

Tweet
Джерело матеріала
loader