У Сомбри забрали вічну невидимість: нові фішки, оновлені карти та події в Overwatch 2
У Сомбри забрали вічну невидимість: нові фішки, оновлені карти та події в Overwatch 2

У Сомбри забрали вічну невидимість: нові фішки, оновлені карти та події в Overwatch 2

Битва за перемогу в Overwatch 2 триває, і тепер у нас є свіжі подробиці про захоплюючий 13-й сезон, який отримав назву Spellbinder. Цей сезон привносить у гру нові фішки, класні косметичні предмети та безліч покращень, які зроблять вашу гру ще цікавішою та складнішою.

Blizzard не поскупилася на виправлення відомих карт - Королівська траса, Дорадо, Гавана і Нумбані. Тепер бої стануть динамічнішими завдяки додатковим укриттям для атакуючих, що особливо допоможе у напружених ситуаціях.

Це означає, що ваша команда буде краще захищена у вузьких місцях, а шанси на перемогу збільшаться.

З оновленням прийшли зміни балансу героїв. Мауга та Соджорн отримали довгоочікувані посилення, а от Раматтру та Юнону трохи послабили.

Сомбра отримала кардинальну переробку і більше не зможе перебувати в невидимості завжди, Баптист став трохи сильнішим. Бригітта тепер буде рідше завдавати неприємностей, оскільки час відновлення Repair Pack збільшено.

До того ж у Overwatch 2 тепер є інтерактивні кнопки у таблиці результатів, які допоможуть вам налаштовувати параметри мікрофона та голосового чату. Якщо хтось раптом починає поводитися неналежним чином, ви зможете швидко його відключити та повідомити про нього.

І, звичайно, покращено систему підбору гравців у конкурентному режимі.

Святкові події та спільні заходи

Halloween Terror повернувся з новими розвагами, включаючи Junkenstein's Laboratory Team Deathmatch, де ви зможете використовувати налаштовані таланти героїв.

А ще з 17 жовтня стартує колаборація з My Hero Academia, яка представить п'ять нових скінів, натхнених улюбленим аніме. З 31 жовтня на вас чекають курси Hero Mastery для Кессіді та Брігітти з унікальними випробуваннями та нагородами.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Оverwatch може отримати свою версію для смартфонів: всі відомі чутки

Вам буде цікаво дізнатися, GTA 5 нарешті отримала "античит": що чекає на гравців після 9 років очікувань

Читайте також, Helldivers 2 підриває геймплей: оновлення змінює баланс і повертає веселощі

Джерело матеріала
loader