"Вона могла бути жахливою": Лайза Мінеллі розповіла про свою знамениту матір
"Вона могла бути жахливою": Лайза Мінеллі розповіла про свою знамениту матір

"Вона могла бути жахливою": Лайза Мінеллі розповіла про свою знамениту матір

Лайза Міннеллі народилася у відомій голлівудській родині. Її матір'ю була знаменита актриса Джуді Гарленд.

Легенда кіно Лайза Міннеллірозповіла про свою знамениту матір, актрису Джуді Гарленд (справжнє ім'я — Френсіс Етель Гамм). Зірка в інтерв'ю Interview назвала спілкування з нею "найскладнішим" періодом свого дитинства.

78-річна акторка виросла в Голлівуді в сім'ї оскароносної акторки і співачки Джуді Гарленд і знаменитого режисера Вінсента Міннеллі. Її батьки стали парою під час роботи над класичним мюзиклом "Зустрінь мене в Сент-Луїсі". Лайза також побудувала власну блискучу кар'єру на сцені та в кіно.

Лайза Міннеллі в дитинстві зі своїми батьками Джуді Гарленд і Вінсентом Міннеллі
Фото: Getty Images

Однак її раннє життя протікало "під тінню демонів" її матері, включно з наркоманією і низкою невдалих шлюбів зірки "Чарівника країни Оз", аж до смерті Джуді від передозування у віці 47 років.

Зараз Лайза працює над мемуарами разом із двома письменниками та своїм "найкращим другом" Майклом Файнстейном. Під час інтерв'ю її попросили назвати "найгламурніші" і "найскладніші" моменти її дитинства, Лайза зі сміхом відповіла: "Найгламурнішим був мій батько, а найскладнішим — моя мати".

Лайза Міннеллі зі своєю мамою Джуді Гарленд
Фото: Getty Images

Вона пояснила, що Джуді "була суворою, і це залежало від того, в якому вона була настрої, чи від того, чи надто багато вона працювала, і вони надто на неї тиснули. Або від того, чи не подобався їй у той час її чоловік. Такі ось речі. Кожна дитина проходить через це. Але мій батько, він поводився зі мною як із принцесою".

Вінсент був другим з п'яти чоловіків Гарленд, чиє особисте життя було затьмарене десятиліттями наркотичної залежності, яка призвела до її смерті 1969 року від випадкового передозування снодійними препаратами.

Проблема матері Міннеллі з таблетками почалася ще в ті часи, коли вона була дитиною-зіркою: її напихали амфетамінами, щоб вона "могла працювати цілодобово", а потім давали барбітурати, щоб маленька акторка могла заснути.

"Вона могла бути жахливою, тому що знала, як сильно я її люблю. Через десять хвилин вона приходила і говорила: "Давай я тебе обійму". Вона була звичайною матір'ю в надзвичайно талановитому тілі", — згадала Лайза і зазначила, що отримала свої "мрії" від батька, а "прагнення" — від матері, живучи в знаменитій голлівудській родині.

Нагадаємо, 15 жовтня Фокус писав про те, що син Елізабет Тейлор розповів про життя своєї матері. Життя однієї з найкрасивіших актрис Голлівуду не завжди було райдужним. У неї було багато бурхливих романів, злетів і падінь у яскравій кар'єрі.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader