Apple припиняє випуск Powerbeats Pro
Apple припиняє випуск Powerbeats Pro

Apple припиняє випуск Powerbeats Pro

Десь минулого тижня Apple припинила випуск Powerbeats Pro, приблизно через п’ять з половиною років після запуску бездротових навушників.

Powerbeats Pro — це більш спортивна, орієнтована на фітнес альтернатива AirPods Pro з вбудованими регульованими вушними гачками для надійної фіксації. Ключові особливості оригінального Powerbeats Pro включають чіп H1, який дебютував у AirPods 2, захист від поту та води за стандартом IPX4, час автономної роботи до дев’яти годин і силіконові насадки для вух чотирьох розмірів.

У короткому тизерному відео минулого місяця Apple повідомила, що наступного року вона випустить новий Powerbeats Pro 2. Навушники зовні схожі на оригінальні Powerbeats Pro, але мають більш вертикальний і тонкий дизайн. Співавтор MacRumors Аарон Перріс пізніше виявив код iOS 18, який показує, що Powerbeats Pro 2 матиме моніторинг серцевого ритму під час тренувань і отримає підтримку активного шумозаглушення, просторового аудіо та адаптивного аудіо.

Витік коду iOS 18 також показав нові варіанти помаранчевого, фіолетового, чорного та бежевого кольорів для Powerbeats Pro 2 та їхнього зарядного футляра. На основі інших нещодавніх навушників Beats, інші потенційні оновлення для Powerbeats Pro 2 включають покращену якість звуку, подовжений термін служби батареї, зарядний чохол USB-C і покращену сумісність між платформами з такими функціями Android, як «Знайти мій пристрій».

Apple не розкрила конкретну дату випуску Powerbeats Pro 2 у 2025 році. За чутками, у минулому також ходили чутки про функцію моніторингу серцевого ритму для AirPods Pro, тому, можливо, ця функція пошириться на AirPods Pro 3.

Джерело матеріала
loader
loader