Як відтворити вдома інтер'єр серіалу "Хід королеви"
Як відтворити вдома інтер'єр серіалу "Хід королеви"

Як відтворити вдома інтер'єр серіалу "Хід королеви"

Інтер'єр, який передає настрій

Авторам серіалу було важливо передати естетику цього часу, то ж вони зробили неабиякий акцент на інтер'єрі, пише The Page.

На Заході існує термін, який характеризує людей, які люблять естетику будинків бабусь та дідусів – grandmillenials. Інтер'єр у цьому стилі вирізняється використанням ситцю, традиційних моделей меблів, та приглушеними кольорами.

Автори серіалу за допомогою інтер'єру вирішили й передати настрій – холодний та похмурий сиротинець і теплий та затишний дім.

Вітальня будинку Вітлі виконана у темно-бірюзовому кольорі, який вдало поєднався з коричневою пічкою. Цікаві та оригінальні акценти, як от картини, стійки та декорації, додають простору особливого стилю.


Інтер'єр у серіалі "Хід королеви" / Скриншот з серіалу

Щоб відтворити таку атмосферу вдома, можна придбати яскравий диван і фігурне крісло. Також не бійтеся експериментувати з акцентами, адже grandmillenials – точно не про мінімалізм.


Дизайн коридору виконаний у теплих тонах / Скриншот з серіалу

Квіткові шпалери – це те, що у всіх характеризується з будинком бабусі, адже вони були у тренді у 50 – 60-х роках. Що цікаво, дизайнери прогнозують, що у 2025 році ці шпалери знову стануть популярними.


Інтер'єр дитячої кімнати / Скриншот з серіалу

Кімната Бет Хармон так і віддає теплом і затишком. Секрет – у текстилі та багатошаровості. У серіалі використали м'який килим, балдахін над ліжком та акцентні шпалери. Таке поєднання створює відчуття справжнього домашнього затишку в естетиці 50 – 60-х років.

Джерело матеріала
loader