Херсон готовий до опалювального сезону - ОВА
Херсон готовий до опалювального сезону - ОВА

Херсон готовий до опалювального сезону - ОВА

Херсон готовий до опалювального сезону, при підготовці приділили увагу посиленню фізичного захисту об’єктів критичної інфраструктури, особливо електроенергетики.
Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Херсонської ОВА Антон Самойленко.

«Херсон готовий до опалювального сезону. Ця робота почалася майже одразу після закінчення минулої зими. І вже – усі комунальні підприємства міста готові до подачі тепла. Опалювальний сезон стартує, коли протягом трьох днів середньодобова температура буде на рівні +8 градусів», - сказав Самойленко.

За його словами, при підготовці приділили увагу посиленню фізичного захисту об’єктів критичної інфраструктури, особливо електроенергетики. Для цього закуповували і встановлювали спільно і за рекомендаціями енергетиків габіони, біг-беги, фундаментні блоки та інше.

Заступник начальника Херсонської ОВА також розповів, що цьогоріч два комунальні підприємства міста отримали від USAID вісім когенераційних установок. Наразі влада працює, аби залучити ще чотири одиниці такого обладнання. Вони здатні забезпечити котельні власною електричною енергією, а отже убезпечити їх від можливого знеструмлення, що дуже актуально у нинішніх реаліях. Крім цього, усі критичні обʼєкти тепло- та водопостачання, а також водовідведення забезпеченні генераторами, додав він.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 7 жовтня рівень готовності Херсона до опалювального сезону становив 95%.

Теги за темою
Херсон
Джерело матеріала
loader