Mazda презентувала оновлений рамний пікап на базі Isuzu D-Max
Mazda презентувала оновлений рамний пікап на базі Isuzu D-Max

Mazda презентувала оновлений рамний пікап на базі Isuzu D-Max

Планове оновлення за рік після зміни покоління пройшов рамний пікап Mazda BT-50. Йому змінили зовнішність та покращили оснащення.

Mazda BT-50 отримав передню частину у стилі CX-5. У нього широка решітка радіатора, нові вузькі фари з вигнутими ДХО та видозмінений бампер. На кормі встановлені нові ліхтарі та підкоригований бампер. Ще змінилася відкидна частина борту кузова і збільшено логотип Mazda. Палітру кольорів доповнили відтінком Red Earth Metallic, а також запропонували нові варіанти колісних дисків.

Mazda презентувала оновлений рамний пікап на базі Isuzu D-Max - Фото 1

В оснащення салону пікапа включили 7-дюймову цифрову панель приладів і нову мультимедійну систему з 9-дюймовим екраном і підтримкою бездротових Android Auto і Apple CarPlay. Також є USB-порт для підключення відеореєстратора, круїз-контроль, нові передні стереокамери та широкий список систем допомоги водієві.

Потужність походить від 3,0-літрового чотирициліндрового дизельного турбодвигуна потужністю 188 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Також доступна версія з 1,9-літровим дизельним двигуном на 148 к.с. та 350 Нм. Агрегати працюють у парі з шестиступінчастою «механікою» або «автоматом». Основним ринком є ​​Австралія, де модель надійде у продаж до кінця року.

/
Mazda презентувала оновлений рамний пікап на базі Isuzu D-Max - Фото 2
Mazda презентувала оновлений рамний пікап на базі Isuzu D-Max - Фото 3
Mazda презентувала оновлений рамний пікап на базі Isuzu D-Max - Фото 4
Джерело матеріала
loader