Памела Андерсон і Брук Шилдс у стильному вбранні відвідали показ Giorgio Armani
Памела Андерсон і Брук Шилдс у стильному вбранні відвідали показ Giorgio Armani

Памела Андерсон і Брук Шилдс у стильному вбранні відвідали показ Giorgio Armani

Актриси Памела Андерсон і Брук Шилдс люблять красиві та стильні вбрання. Останнім часом вони часто відвідують модні заходи.

Зірки Голлівуду Памела Андерсоні Брук Шилдс очолили список знаменитостей, які прибули ввечері 17 жовтня на показ мод Giorgio Armani, що відбувся в Park Avenue Armory в Нью-Йорку, повідомляє Daily Mail.

Італійський будинок моди класу люкс перед зірковою аудиторією представив свою колекцію Ready-To-Wear Весна 2025.

Андерсон в елегантному вбранні позувала для фотографій на червоній доріжці перед показом. 57-річна зірка серіалу "Рятувальники Малібу" одягла шикарну шовкову блузку, блискучий кардиган Giorgio Armani і чорні штани з високою талією.

Свій образ вона доповнила туфлями на високих підборах з відкритою п'ятою і синьою атласною сумочкою з ремінцем, розшитим бісером. Фірмове світле волосся знаменитості спадало їй на плечі вільними хвилями. Памела, як завжди останнім часом, була без макіяжу.

Актриса Памела Андерсон
Фото: Getty Images

Її бачили такою, що спілкується з іншими знаменитими гостями перед презентацією нової колекції знаменитого бренду, зокрема з актрисою Брі Ларсон і супермоделлю Брук Шилдс.

Шилдс на зірковий захід одягла приталений чорний оксамитовий піджак, прикрашений стразами, і відповідні штани. 59-річна модель доповнила свій образ чорними шкіряними туфлями на підборах і класичним чорним клатчем. Що стосується макіяжу, Шилдс вибрала димчасті коричневі тіні для повік, нанесла на вилиці рожеві рум'яна і нафарбувала губи глянсовою помадою.

Актриса і модель Брук Шилдс
Фото: Getty Images

Раніше, 11 жовтня, Фокус писав про те, що Брук Шилдс на гала-концерт у Нью-Йорку одягла сукню своєї матері. За словами зірки, Тері Шилдс одягала цю сукню на зустріч з королевою Єлизаветою II.

Джерело матеріала
loader