У РФ арештували трьох людей за підозрою в розкраданні об’єктів нерухомості МО
У РФ арештували трьох людей за підозрою в розкраданні об’єктів нерухомості МО

У РФ арештували трьох людей за підозрою в розкраданні об’єктів нерухомості МО

Йдеться про майновий комплекс, що складається з 15 об’єктів нерухомості, загальною вартістю понад 244 мільйони рублів.

У Росії за підозрою в розкраданні на суму понад 244 млн рублів арештуваликолишнього начальника управління проблемних активів акціонерного товариства Головне управління облаштування військ Миколу Грачова, колишнього конкурсного керуючого ВАТ Будівельне управління Московського регіону, що належить Міноборони Росії, Олексія Асташкіна та громадянина Євгена ПотаповаПро це повідомили в Слідчому комітеті РФ.

Порушено кримінальну справу за підозрою у вчиненні шахрайства.

Зазначається, що в 2019-2021 роках Грачов, Асташкін і Потапов при реалізації процедури банкрутства підвідомчого Міноборони Росії підприємства ВАТ Будівельне управління Московського регіону шляхом організації підроблених торгів викрали майновий комплекс, розташований у місті Балашиха Московської області, що складається з 15 об’єктів нерухомості, загальною вартістю понад 244 мільйони рублів.

Фігурантів взято під варту.

Нагадаємо, у Росії колишнього заступника міністра оборони Павла Попова затримали за звинуваченням у шахрайстві. Справа пов’язана із розкраданнями.

Раніше Слідчий комітет Росії повідомив про арешт ексначальника Речового управління Міноборони РФ Володимира Демчика. Він підозрюється в отриманні хабаря в особливо великому розмірі.



Теги за темою
Росія Міноборони чиновники
Джерело матеріала
loader
loader