Боєць "Азову" розкритикував українців за недостатню мобілізацію
Боєць "Азову" розкритикував українців за недостатню мобілізацію

Боєць "Азову" розкритикував українців за недостатню мобілізацію

Бойовий медик "Азову" з позивним "Око" висловив своє обурення через позицію багатьох українців щодо війни та мобілізації. За його словами, велика частина людей категорично проти територіальних поступок у війні з росією, але при цьому не готова брати участь у бойових діях.

Це суперечлива позиція, яка, за словами медика, "не працює". "Око" розповів, що в новинних групах часто бачить тисячі обурених коментарів під новинами про те, що Україні, можливо, доведеться поступитися частиною територій для припинення війни. Але, коли ті самі люди дізнаються про можливе зниження мобілізаційного віку, їхня реакція така ж негативна. Це викликає у медика непорозуміння.

Бойовий медик. Кадр із відео

Він також зазначив, що не задоволений станом мобілізації в Україні. Боєць Олександр Матяш також нещодавно заявив, що добровольці майже закінчилися, і для того, щоб виграти війну, участь мають брати всі громадяни — зокрема, жінки та пенсіонери.

Командир зведеного підрозділу 153-ї окремої механізованої бригади Назарій Кішак додав, що не повинно бути ситуації, коли половина суспільства воює, а інша — ні. За його словами, завдяки примусовій мобілізації вдалося стабілізувати ситуацію на деяких напрямках.

Військові, ЗСУ / фото: скриншот Youtube

Варто розуміти, що працівники ТЦК виконують свою роботу. Якби росія не розпочала війну, мобілізація не була б потрібна. Війна — це вимушений захід, і єдиний шлях до порятунку України — це захист своєї землі. Росіяни кинули своїх людей у бій без підготовки, а українські військові, навпаки, отримують тривалу підготовку перед тим, як вирушити на фронт. Тому ті, хто відмовляється брати участь у захисті України, мають зрозуміти, що без мобілізації наша держава може бути під загрозою знищення.

Раніше ми повідомляли, окупанти знущаються з українських дітей навіть морально, замість історії біографія путіна.

Мобілізація на окупованих територіях, відмова означає смерть- детальніше на Знай.ua.

Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader