Дружина Мірошниченка зізналася, як вирішує конфлікти між чотирма дітьми в родині: "Буря емоцій"
Дружина Мірошниченка зізналася, як вирішує конфлікти між чотирма дітьми в родині: "Буря емоцій"

Дружина Мірошниченка зізналася, як вирішує конфлікти між чотирма дітьми в родині: "Буря емоцій"

Інна також відповіла, як діє у пригнічених станах, коли важко.

Український ведучий Тімур Мірошниченко разом з дружиною Інною завітали до студії шоу "Ранок. Марафон" у повному складі.

Подружжя поділилося аспектами виховання одразу чотирьох дітей. Зокрема, Інна відповіла на часте запитання про адаптацію двох усиновлених Марселя й Ангеліни та біологічних Марко й Мії. Дружина Мірошниченка говорить, що між дітьми панує любов, але часом сварок між братами й сестрами не уникнути. Інна додає, що у таких випадках вона майже не втручається, але за потреби допомагає усе налагодити здоровою розмовою.

"У дітей немає розділення. Якщо ти їм не роз'яснюєш з дитинства, що є біологічні діти, а є усиновлені, а просто кажеш, що є хлопчики й дівчатка, блондини й брюнети, то для них це норма. Вони всі – брати й сестри. І якщо кожного з них запитати, то вони не будуть розуміти, чим відрізняється зв'язок Маркусі й Мії від, наприклад, Ангеліни й Маркусі. У них панує любов, вона поважають одне одного, але це не означає, що вони не б'ються. Я втручаюся лише тоді, коли це несе загрозу. Вони мають самі врегульовувати конфлікти. Бо інакше, як ми маємо пускати дітей в соціум. Здебільшого немає потреби втручатися. Дівчата сваряться й потім, коли вони вдвох приходять плакатися, ми можемо розібратися", - пояснила Інна Мірошниченко.

Проте багатодітна мама не приховує, що часом може зірватися через втому. Однак швидко визнає свою помилку й просить вибачення. На думку Інни, це також сприяє усвідомленню дітей, що у кожної людини є різні стани.

"Бувають моменти, коли ти зриваєшся і не витримуєш. Але ти розумієш, що перетнув межу й потрібно було зупинитися за крок до. І тоді ти сідаєш і розмовляєш, як з дорослою людиною, пояснюючи, що я теж людина й можу кричати чи злитися. На мою думку, коли діти бачать батьків у різних станах, це дає розуміння, що те, що відбувається зі мною, це окей. У дитини буря емоцій, особливо під час адаптації. І коли вона бачить, що всі навколо усміхнені ходять, то це більше дистанції між тобою й дитиною. Я сідаю й кажу, що мені важко, я стомилася, розізлилася й зірвалася, пробач мені", - зізналася дружина ведучого.

  • Помер відомий український музикант з гурту "Воплі Відоплясова" Олексій Мельченко
  • Дружина Решетніка показала, як ведучий за кордоном 41-річчя відсвяткував: "Гриша був вражений"
  • Оля Полякова показалася без жодної краплі макіяжу й зачарувала перевтіленням у рудоволосу
Джерело матеріала
loader