З полону РФ повернувся коханий слідчої з Маріуполя Мар'яни Чечелюк
З полону РФ повернувся коханий слідчої з Маріуполя Мар'яни Чечелюк

З полону РФ повернувся коханий слідчої з Маріуполя Мар'яни Чечелюк

В рамках останнього обміну полоненими України та Росії, додому повернувся коханий слідчої із Маріуполя Мар'яни Чечелюк Владислав Адріанов. Радісною новиною поліціянтка поділилася зі своїми передплатниками в Інстаграмі.

- Вдома..., - написала Чечелюк, опублікувавши повідомлення з програми "Дія" про те, що її коханий потрапив до списку звільнених із полону.

На знімку дівчина знята у футболці із зображенням Адріанова. Фото поліціянтка підписала одним словом - "Вдома". Пізніше дівчина поділилася зворушливим відео, як кур'єр приніс їй букет квітів і новинку від коханого. У ньому звільнений захисник повідомляє, що скоро буде вдома, освідчується їй у коханні та обіцяє, що завжди буде поруч.

Разом із Владиславом Андріановим Мар'яна брала участь у захисті "Азовсталі" у Маріуполі у 2022 році. Її обранець – боєць полку "Азов", який також пережив теракт в Оленівці. Минулого року російська влада "засудила" його до 25 років позбавлення волі.

Мар'яні 24 роки, і вона працює слідчим у Національній поліції. Її затримали 2 травня 2022 року, разом із молодшою ​​сестрою, під час евакуації з "Азовсталі". Тоді представники ООН та Червоного Хреста обіцяли вивезти їх до Запоріжжя, але натомість відправили до окупованого села Безіменне для фільтрації. Мар'яну одразу відвезли до СІЗО у Донецьку, а Аліну дозволили забрати. Після перебування у донецькому СІЗО Мар'яну відправили до Оленівки, де 29 липня 2022 року стався теракт. Пізніше її перевели до Таганрогу. Додому Мар'яна повернулася 31 травня цього року внаслідок обміну полоненими.

Фото: instagram.com/tvoya.yaa/

Фото: instagram.com/tvoya.yaa/

Фото: instagram.com/tvoya.yaa/

  • 19 жовтня Україна та Росія провели обмін полоненими, в рамках якого додому повернулися 95 наших захисників. Ця процедура стала особливою, оскільки серед звільнених - 23 "азовці" та українці, яких незаконно засудили до РФ або на тимчасово окупованих територіях.
  • 19 жовтня з російського полону повернувся до України військовослужбовець, правозахисник та журналіст Максим Буткевич. Батько Буткевича розповів, що отримав дзвінок із Координаційного штабу увечері, 18 жовтня. Представники відомства повідомили йому, що в рамках обміну полоненими повернули його сина.
Теги за темою
обмін полоненими
Джерело матеріала
loader