У Луганську бійці ГУР ліквідували російського майора
У Луганську бійці ГУР ліквідували російського майора

У Луганську бійці ГУР ліквідували російського майора

У центрі Луганська у п'ятницю, 18 жовтня, було знищено російського військового злочинця - майора Дмитра Первуху. Про це повідомляє Головне управління розвідки.

- 18 жовтня, близько 11:40, у центрі тимчасово окупованого Луганська вибухнув автомобіль УАЗ "Патріот". Усередині машини був офіцер російської окупаційної армії - майор Дмитро Первуха, - розповіли розвідники.

За даними розвідників, внаслідок вибуху причетний до військових злочинів загарбник - знищено. За даними ГУР, Первуха перебував на службі підлеглого генштабу ЗС РФ 273-го розвідувального центру (в/ч 53847), чий пункт постійної дислокації розташований у місті Новосибірськ. На окупованих територіях України Первуха обіймав посаду так званого "начальника штабу зі служби військ та безпеки військової служби".

  • У ніч проти 13 жовтня на російському військовому аеродромі "Оренбург-2" українські захисники спалили військово-транспортний літак Ту-134, який використовувався окупантами для перевезення керівництва російського міністерства оборони.
  • 7 жовтня розвідка під час чергової операції вивела з ладу тральщик балтійського флоту "Олександр Обухів".
Джерело матеріала
loader