У Петербурзі після атаки безпілотника знеструмлені 300 будинків
У Петербурзі після атаки безпілотника знеструмлені 300 будинків

У Петербурзі після атаки безпілотника знеструмлені 300 будинків

У суботу, 19 жовтня, у двох північних районах російського Санкт-Петербурга приблизно у 300 будинках зникла електрика. До цього над містом помітили БПЛА, а місцеві жителі чули вибухи.

Про це з посиланням на місцеві ЗМІ повідомляє DW, передає Укрінформ.

Зокрема, російські ЗМІ написали, що у Приморському та Виборзькому районах Санкт-Петербурга масове відключення електрики сталося нібито через аварію на підстанції. Пізніше журналісти з посиланням на екстрені служби написали, що раніше того ж дня над містом було збито безпілотник. Додається, що місцеві жителі чули «три хлопки» перед відключенням світла в будинках.

У пресслужбі адміністрації Санкт-Петербурга сказали, що повне відновлення електропостачання в цих районах триватиме близько десяти годин.

Тим часом Міністерство оборони Росії звітує, що вночі армією РФ «збито і перехоплено 16 українських безпілотників». Два – над Ростовською областю, один над Бєлгородською, а ще тринадцять – над Брянською.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 19 жовтня дрони атакували російське місто Брянськ, і ймовірно, поцілили у завод «Кремний ЭЛ».

Фото: GES-Sportfoto/picture alliance

Джерело матеріала
loader
loader