КНДР передала РФ свій секретний спецзагін – ЗМІ
КНДР передала РФ свій секретний спецзагін – ЗМІ

КНДР передала РФ свій секретний спецзагін – ЗМІ

Сили спеціальних операцій Північної Кореї зазвичай проводять таємні місії щодо Південної Кореї. Яку роль вони виконуватимуть на війні в Україні наразі незрозуміло.

Влада Північної Кореї відправила в Росію для війни проти України свій спеціальний загін – Сили спеціальних операцій КНДР. Про це у суботу, 19 жовтня, пише видання .

Зазначається, що ці сили використовуються для розвідки та перевірки оборонних можливостей Південної Кореї. ССО КНДР, засновані близько 1968 року, найбільше відомі через невдалу спробу атаки на Синій дім – резиденцію президента Південної Кореї.

“Сили спеціальних операцій Північної Кореї є одним із найсекретніших підрозділів такого роду у світі та є загадкою для західних держав, вони виглядають лояльними та добре навченими, але не мають передового військового обладнання”, – пише видання.

The Telegraph зазначає, що наразі незрозуміло, яку роль виконуватимуть неросійськомовні спецпідрозділи на східному фронті України, який поступово став війною на виснаження – навряд чи він є традиційною ареною для таємних місій. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський, виступаючи в Брюсселі, заявив про 10 тисяч військових із КНДР, які можуть бути задіяні у війні.

Голова ГУР Буданов стверджує, що близько 11 тисяч північнокорейських піхотинців тепер проходять бойову підготовку на сході Росії та будуть відправлені на бойові позиції вже 1 листопада.

З’явилося відео, як солдатів КНДР екіпірують у російське спорядження



Теги за темою
військові КНДР
Джерело матеріала
loader