OnePlus представила найпотужнішу у світі магнітну зарядку для смартфонів
OnePlus представила найпотужнішу у світі магнітну зарядку для смартфонів

OnePlus представила найпотужнішу у світі магнітну зарядку для смартфонів

OnePlus 13 виявиться одним із перших флагманів на базі топового процесора Snapdragon 8 Gen 4. Інсайдери розповідають, що анонс моделі відбудеться вже найближчими тижнями, але він вийде не на самоті - одночасно стартують продажі нової магнітної зарядки для мобільних пристроїв, пише NotebookCheck.

Пристрій, що отримав назву OnePlus Magnetic Turbine, підтримує фірмову технологію Oppo AIRVOOC і має потужність 50 Вт. Однією із ключових особливостей новинки є вбудований вентилятор для ефективного охолодження.

Як відомо, під час бездротової зарядки смартфон нагрівається більше, ніж звичайно. Тому виробники, зокрема, OnePlus, вирішують цю проблему шляхом впровадження систем охолодження (вентиляторів) та покращення алгоритмів контролю температури для зниження перегріву та захисту акумулятора.

За словами Лі Цзе, глави OnePlus China, OnePlus Magnetic Turbine є магнітною зарядкою «з найвищою в галузі потужністю». Вартість новинки оголосять пізніше – одразу після прем'єри OnePlus 13.

Інсайдери вже показували, як виглядатиме OnePlus 13 та які отримає покращення.

Смартфон першим отримає топовий дисплей BOE X2 з покращеною яскравістю, найкращою видимістю на сонці та захистом для очей. Його описують як «наступний галузевий еталон» серед екранів для смартфонів.

Ще важливими оновленнями стануть ультразвуковий датчик відбитків пальців та комбо акумулятора 6000 мАг + зарядки по дроту 100 Вт. Серед іншого згадується максимальний захист від води за стандартом IP69 та спеціальний вібромотор.

Конкретної дати анонсу OnePlus 13 ще немає, але його мають показати вже найближчими тижнями. А трохи раніше відбудеться презентація лінійки Xiaomi 15.

Джерело матеріала
loader
loader