Передвиборча гонка в США: опитування показали, хто перемагає у ключових штатах
Передвиборча гонка в США: опитування показали, хто перемагає у ключових штатах

Передвиборча гонка в США: опитування показали, хто перемагає у ключових штатах

Напередодні виборів у США, що відбудуться 5 листопада, нові опитування свідчать про напружену боротьбу між кандидатами.

Як пишуть у Forbes, Дональд Трамп, представник Республіканської партії, наразі має перевагу над віцепрезидентом Камалою Гарріс у штаті Джорджія, але ситуація в інших хитких штатах виявляється ще більш заплутаною.

Згідно з останнім опитуванням Квінніпекського університету, Трамп випереджає Гарріс на 7% у Джорджії (52% проти 45%). Проте нещодавно проведене опитування Wall Street Journal показало, що Гарріс лідирувала на 1% (46% проти 45%).

У Північній Кароліні картина виглядає зовсім по-іншому. Тут Гарріс має легку перевагу (49% проти 47%), хоча інші опитування, зокрема Wall Street Journal, вказують на лідерство Трампа на 1%. Ситуація в Пенсильванії демонструє подібну динаміку: згідно з опитуваннями, Гарріс випереджає Трампа на 3%, але результати різних агенцій свідчать про фактичну рівність у підтримці виборців.

У Аризоні Трамп веде з перевагою в 5% за даними одного з опитувань, тоді як у Мічигані Гарріс випереджає Трампа в рамках статистичної похибки.

У Вісконсині ситуація продовжує залишатися невизначеною, з невеликою перевагою Гарріс, проте результати опитувань тут також розподіляються досить рівномірно між кандидатами. Невада демонструє зміни в підтримці, з підвищенням рейтингу Трампа.

Джерело: forbes.

Останні новини:

Гарріс у разі перемоги змінить політику щодо України: експерт розповів, як демократка сприймає війну.

«Підтримка» Гарріс від Путіна: експерти розповіли, навіщо Кремль хвалить демократів.

Гарріс може програти вибори через Нетаньяху: експерти розповіли, як Ізраїль використовує війну проти демократів.

Теги за темою
США
Джерело матеріала
loader
loader