Пиріг з м'ясом та картоплею: ​​класика з новою подачею від "Мастер Шефа" Глинської
Пиріг з м'ясом та картоплею: ​​класика з новою подачею від "Мастер Шефа" Глинської

Пиріг з м'ясом та картоплею: ​​класика з новою подачею від "Мастер Шефа" Глинської

Переможниця та екс-суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська поділилася смачним рецептом картопляного пирога з начинкою.

Пиріг ідеально підходить для сімейних вечерь або кількох трапез. Тісто виходить м'яким, а начинка – ароматною та соковитою. Чудовий вибір для холодного вечора!

Інгредієнти:

  • 200 мл молока
  • 10 г цукру
  • 5 г солі
  • 360 г борошна
  • 5 г дріжджів швидкорозчинних
  • 30 мл олії
  • 1 жовток
  • 10 мл молока
  • 500 г відвареної картоплі
  • 500 г яловичого фаршу
  • 3 цибулини
  • Сіль та перець за смаком
  • Олія для смаження

Приготування:

У тепле молоко додайте цукор, сіль, борошно та дріжджі, замісіть тісто. Влийте масло, ще раз вимішайте і залиште тісто підніматися на 1 годину в теплому місці, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.

Поки тісто підходить, обсмажте дрібно нарізану цибулю на олії до м'якості. Додайте яловичий фарш, посоліть, поперчіть і злегка обсмажте. Змішайте фарш із нарізаною картоплею і дайте начинці охолонути.

"Мастер Шеф" Глинська додає, розділіть тісто на дві частини, одна з яких має бути трохи більше за іншу. Розкотіть більшу частину тіста і викладіть на неї начинку. Накрийте розкатаною другою частиною тесту.

Скріпіть краї пирога, зробіть невеликий отвір у центрі, накрийте рушником та залиште підходити на 30 хвилин. Змастіть пиріг сумішшю жовтка і молока, випікайте 30 хвилин при температурі 180°C, радить "Мастер Шеф" Глинська.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader