У Львові пів сотні ветеранів змагались за четвертий Кубок Воїнів
У Львові пів сотні ветеранів змагались за четвертий Кубок Воїнів

У Львові пів сотні ветеранів змагались за четвертий Кубок Воїнів

У Львові пів сотні ветеранів змагались за четвертий Кубок Воїнів – обласна першість з адаптивних видів спорту.

Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Учора відбувся уже четвертий Кубок Воїнів – це щорічні відкриті обласні змагання з адаптивних видів спорту, які є частиною екосистеми «Ліга Нескорених». Участь взяли п'ять десятків наших ветеранів. Змагання провели на навчально-тренувальному комплексі Львівського університету фізичної культури ім. І.Боберського», - повідомляє Львівська ОВА.

У Львові пів сотні ветеранів змагались за четвертий Кубок Воїнів - Фото 1 У Львові відбулися змагання ветеранів за четвертий Кубок Воїнів / Фото: loda.gov.ua

За їхньою інформацією, захід спрямований на психологічну, ментальну та фізичну реабілітацію (абілітацію) військовослужбовців та ветеранів війни засобами фізичної культури та спорту.

Змагання складалися із легкоатлетичних дисциплін.

«Окрім цього, учасники мали змогу відвідати майстер-класи з хендбайку, штовхання ядра, греблі та лижних перегонів на спеціалізованих тренажерах, де з-поміж тренерів були цьогорічний бронзовий призер Паралімпійських ігор Павло Баль, чемпіон Паралімпійських ігор у Пекіні Василь Кравчук та один з найтитулованіших в світі параатлетів-ветеранів, призер чемпіонату світу Віктор Легкодух», - додали в ОВА.

Зазначається, що Кубок Воїнів – це ініціатива ветеранів АТО та призерів Ігор Нескорених 2017 та 2018 років Дмитра Сидорука (світла памʼять), Романа Панченка, Сергія Шимчака та Павла Лучківа.

Як повідомляло агентство, українська збірна виборола рекордні 188 медалей на змаганнях Arnold Classic Europe.

Теги за темою
Спорт Львів
Джерело матеріала
loader
loader