Зіркову пару з «Ювентуса» пограбували під час матчу чемпіонату Італії
Зіркову пару з «Ювентуса» пограбували під час матчу чемпіонату Італії

Зіркову пару з «Ювентуса» пограбували під час матчу чемпіонату Італії

Будинок Дугласа Луїса та його дівчини Аліші Леманн пограбували, коли обоє гравців «Ювентуса» були відсутні вдома.

Луїс вечеряв і відпочивав після вчорашнього матчу з «Лаціо» у Серії А, а Леманн, яка виступає за жіночу команду туринців, перебувала на виїзді. Сьогодні «Ювентус» грає з «Інтером» у Мілані в межах жіночого чемпіонату Італії.

Загалом злодії забрали 11 годинників Луїса на суму близько 500 тисяч євро та кілька діамантових прикрас Леманн.

Повідомляється, що сигналізація спрацювала приблизно о 1:30 ночі: на місце прибули поліцейські машини, а також судово-медичні експерти, щоб провести розслідування.

Дуглас Луїс перейшов до туринського «Ювентусу» влітку 2024 року за 51,5 мільйона євро з англійської «Астон Вілли». Разом з ним до Турину переїхала і Леманн.

Варто зазначити, що це не перший випадок крадіжки зі зломом на віллах в одному із найпрестижніших районів Турина.

Раніше жертвами зловмисників уже ставали Мойзе Кін та Кайо Жорже, а Анхель Ді Марія одного разу встиг запобігти проникненню у свій будинок за допомогою Душана Влаховича, який на той час був його сусідом.

Forbes оцінив доходи Роналду в рекордні для футболу $285 млн. З них $220 млн – від клубу, а ще $65 млн – від діяльності, що не повʼязана з футболом.

Forbes зазначає, що серед усіх спортсменів, за якими журнал стежить із 1990 року, тільки боксер Флойд Мейвезер зміг заробити ще більше за один рік.

Друге місце в рейтингу посів форвард американського «Інтер Маямі» і збірної Аргентини Ліонель Мессі з доходом $135 млн. Третім став нападник саудівського «Аль-Хіляль» і збірної Бразилії Неймар – його дохід оцінили у $110 млн.

За оцінками Forbes, у сезоні 2024/25 десять найбільш високооплачуваних футболістів світу зароблять $983 мільйони. При цьому більшу частину з цієї суми отримають гравці з клубів Саудівської Аравії.

Раніше Роналду встановив рекорд: найшвидше зібрав 1 млн підписників на YouTube. Португальцю для цього знадобилося лише 90 хвилин. На каналі зараз викладено вже 12 відео, зокрема: на футбольну, харчувальну та освітню тематики. Варто відзначити, що всі відео короткі за тривалістю і більше нагадують тизери майбутніх шоу, які, можлиов, будуть виходити на каналі.

Як відомо, Кріштіану Роналду встановив новий рекорд під час Євро-2024.

Джерело матеріала
loader