Дональд Трамп готується анулювати результати виборів 2024
Дональд Трамп готується анулювати результати виборів 2024

Дональд Трамп готується анулювати результати виборів 2024

Колишній президент США Дональд Трамп, який балотується на пост глави держави від Республіканської партії, може спробувати оскаржити результати майбутніх виборів, якщо зазнає поразки. Про це повідомляє газета Politico з посиланням на джерела, наближені до експрезидента.

Співрозмовники видання стверджують, що Трамп налаштований стати президентом за будь-яких умов і вже готує ґрунт для можливого анулювання результатів голосування. Зокрема, він планує звинувачувати демократів у виборчих махінаціях, як це було під час виборів 2020 року.

Правові виклики та загроза кримінальних справ

Джерела також зазначають, що, у разі невдачі на виборах, на Трампа чекає ціла низка кримінальних розслідувань, які можуть переслідувати його все життя. Враховуючи численні звинувачення, експрезидент намагається забезпечити перемогу на виборах 2024 року, щоб уникнути правових проблем.

Хоча наразі немає точної інформації про конкретні плани Трампа щодо атак на виборчу систему, його союзники вже зараз активно працюють над підготовкою стратегії для оскарження результатів, якщо вони виявляться невигідними для експрезидента.

Політична напруженість і ризик для виборчої системи

Експерти наголошують, що вибори 2024 року можуть стати вирішальними не лише для Трампа, але й для демократичних процесів у США. Політична напруга зростає, і можливе оскарження результатів може призвести до нових криз у країні.

Джерело матеріала
loader
loader