Їхали 23 одиниці техніки: десантники ЗСУ відбили масований штурм ЗС РФ
Їхали 23 одиниці техніки: десантники ЗСУ відбили масований штурм ЗС РФ

Їхали 23 одиниці техніки: десантники ЗСУ відбили масований штурм ЗС РФ

Російське командування кинуло в атаку 19 бойових броньованих машин та 4 танки. Вціліла ворожа бронетехніка після бою кинулася навтьоки.

На одній з ділянок фронту російські окупанти зробили спробу масштабного механізованого штурму за участю бронетехніки. Він закінчився провалом, а вцілілі танки та ББМ втікали назад після зустрічі з українськими дронами і протитанковими ракетними комплексами. Про це розповіли у пресслужбі Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Зазначається, що для штурму російські окупанти використали 23 одиниці бронетехніки.

"На цей раз російське командування кинуло в атаку 19 бойових броньованих машин та 4 танки. Наші десантники вже вкотре організували загарбникам "теплу" зустріч: 5 бронемашин і 1 танк — знищено. Ще 3 ББМ та танк — пошкоджені. Вціліла бронетехніка побоялась наших протитанкових ракетних комплексів та ударних дронів — і дала задню", — йдеться в повідомленні.

Зазначається,, що для 24 російських окупантів цей штурм став останнім, ще 20 отримали поранення.

Нагадаємо, що 18 жовтня повідомлялося, що ЗС РФ на Донеччині задіяли для штурму позицій десантників 79-ї бригади ЗСУ 33 одиниці бронетехніки. В результаті бою у росіян поменшало на 11 бронемашин з десантом і 3 танки. Ще 3 бронемашини і один танк були пошкоджені.

Раніше ЗС РФ на Донеччині для штурму використали 80 одиниць техніки. Попри важкі бої, окупанти змогли просунутися, оскільки дії тривали на малій території.

Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader